Patteet-Hoboken is een familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in de productie en plaatsing van grafstenen en familiemonumenten. Patteet bewijst reeds jaren één van de meest toonaangevende en gespecialiseerde grafzerkenbedrijven van België te zijn.
Op bijna alle begraafplaatsen van de provincie Antwerpen en zelfs ver daarbuiten hebben de unieke grafstenen van Patteet-Hoboken de aandacht getrokken.

Onze klanten kunnen verzekerd zijn dat de beste kwaliteit aan verantwoorde en betaalbare prijzen worden gegarandeerd.

Patteet-Hoboken heeft in de voorbije 35 jaar duizenden opdrachten uitgevoerd tot volle tevredenheid van vele families. Dat vindt U tastbaar terug in de talrijke grafstenen en familiemonumenten , die de begraafplaatsen sieren en dankbare herinneringen vasthouden , emoties van overledenen en nabestaanden tot uitdrukking brengen.
Een grafsteen krijgt pas dat unieke en sprankelende als het wordt bewerkt door een ervaren en geïnspireerd vakman. Dat maakt het verschil.

Patteet Hoboken maakt het mogelijke een grote variëteit van grafstenen aan te bieden. Stuk voor stuk unieke werkstukken . Ook is er alle ruimte voor uw individuele wensen.
Niet het materiaal, maar de wens van onze cliënt staat centraal, De emotie en de uitdrukking ervan in de uiteindelijke grafsteen.

Patteet-Hoboken biedt aan zijn cliënteel een bijna onbeperkte keuze. Praktisch al uw wensen kunnen wij door onze ervaring en vakkennis tot stand brengen. Wij stellen U hierbij enkele van onze realisaties voor zodat U een idee kan vormen wat allemaal kan.

De dure bewerkingskosten voor het vervaardiging van grafstenen in België hebben ons voor enkele jaren er toe aangezet een zusterbedrijf in India op te starten. Door de lage loonkost, de voor handen zijnde specialisten en de vele prachtige Indische granietsoorten, bieden ons de mogelijkheid unieke grafstenen, werkelijk juweeltjes van vakmanschap aan te bieden aan uiterst voordelige, betaalbare prijzen.
 
Patteet-Hoboken verstrekt U graag geheel vrijblijvend alle gewenste informatie over onze grafstenen, familiemonumenten en columbariumplaten. Voor een prijsopgave volstaat het informatieblad in te vullen en door te mailen. Wij zullen U dan zo vlug mogelijk een gedetailleerde prijsopgave toezenden. Uiteraard volledig brijblijvend en zonder kosten.

Een bezoek aan onze toonplaatsen waar U meer dan 150 tentoongestelde grafstenen en familiemonumenten aantreft werkt inspirerend. Hier ziet U de schoonheid van onze granieten en andere monumenten in werkelijkheid.

Een afspraak is wenselijk maar niet noodzakelijk. Graag zullen wij de nodige aandacht aan uw bezoek besteden.